E-mail: post@medicibeers.dk

www.medicibeers.dk

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nyhedsbrev medio Maj 2010

Atter en nyhed fra JACOBS


Nyt skud på øl-stammen - JACOBS CHILI ØL

 

En speciel øl, en overgæret mørk Ale på 6,5 %, brygget af pilsnermalt.

Her er brugt to typer humle for at skabe bitterhed og aroma, der er tilsat naturlig chili, som giver øllen skarphed. Man smager et strejf af appelsinens sødme, og for at runde smagen af er der anvendt en fed sirup.

Humle, chili, appelsin og sirup i en skøn kombination, bliver man fristet til at smage – eller hvad?

 

Og hvorfor så en chili øl?
Danskerne har efterhånden taget en mængde nye ”smage” til sig, fra den store verden. Når man taler om kinesisk mad er det ikke længere forårsruller, nu er det kinesiske sichuanfrikadeller med chili og ingefær og skinke i wok med nektariner. Vi spiser oceaner af sushi, indisk og mexicansk mad. Når vi spiser mexicansk er det ikke længere tortillas og enchilladas, nej nu spiser vi kylling i chili-chokoladesauce, guacamole og habanero hellfire chili og altid stærkt….

 

Chilien stammer fra Mexico, hvor man har nydt chili de sidste 9000 år. Der findes mange forskellige chilivarianter der varierer i både styrke, form og farve.

Ens for alle chilivarianter er, at der er mest styrke i chilifrugten i den ende hvor stilken sidder. Størstedelen af det stærke stof capsaicin sidder i frøstolen. Verdens stærkeste er ifølge Guinness Rekordbog chili-frugten Naga Jolokia.

 

Jacob har anvendt chili-frugten Tabasco i sin nye øl.

 

Vi siger et herligt forår - drikker en fantastisk øl, krydret og kraftig.

En øl for mandfolk M/K.   -   Salud!


En opfindsom brygger er Jacob, hvad mon næste udspil bliver, vi kan kun sige:

 Vi glæder os!